Snow lanserar globalt partnerprogram

snowSnow Software, världsledande inom Software Asset Management (SAM), fortsätter sin internationella expansion genom att lansera ett nytt partnerprogram. Programmet är en naturlig del av Snows globala framgång och för att bemöta den ökade efterfrågan som finns på SAM-tjänster.

Efterfrågan på SAM-lösningar växer snabbt. Under året väntas licenshantering, enligt bland annat Gartner, bli en allt viktigare fråga för både stora och små bolag. För att möta en ökad efterfrågan på flera marknader lanserar Snow ett globalt partnerprogram. Partnerprogrammet är ett naturligt steg i den globala framgången och ledande systemintegratörer och lokala SAM-specialister finns med från start.

-Det finns en ökad efterfrågan på molnbaserade SAM-lösningar i stora delar av världen vilket ger nya möjligheter både oss och våra partner. Tillsammans ska vi erbjuda en affärsmässigt bra lösningar som bidar till tillväxt och lönsamhet, säger Jan Gottlander, Group Vice President, på Snow Software.

För att stötta den globala expansionen lanseras det nya partnerprogrammet som stärker och skalar upp Snows erbjudande. Partners delas upp i tre nivåer; Auktoriserad, Guld och Platinumdär varje nivå öppnar för både globala och lokala möjligheter.

-Det finns en stor efterfrågan på bra SAM-lösningar och programmet är ett sätt för oss att möta en ökade efterfrågan och samtidigt stärka relationen till våra partner. Tillsammans ska vi göra det enklare för våra kunder att få ut mer av sina investeringar vilket är viktigt i år då licenshantering står högt på mångas agenda, säger Johan Rodén, Partner and Marketing Director, för Snow Software North Eastern Europe

Under fjolåret ökade den globala försäljningen med 90 procent. Idag har Snow lokal närvaro i 18 länder och planerar att öppna fem nya kontor under 2016 däribland ett nytt i Oslo.

Läs mer om det globala partnerprogrammet

Post Comment