Snow Software tilldelas ITAM Review’s SAP License Management Certification
Hem Nyheter Snow Software tilldelas ITAM Review’s SAP License Management Certification

Snow Software tilldelas ITAM Review’s SAP License Management Certification

Publicerat av: Redaktionen

Snow Software (Snow),den globala ledaren inom Software Asset Management (”SAM”) och Cloud Spend Management, har tilldelats ITAM Review’s SAP License Management Certification för lösningen Snow Optimizer för SAP.

Snow Software tilldelas ITAM Review’s SAP License Management Certification 1


Snow Optimizer för SAP Software överträffar kraven för ITAM Review SAP License Management

ITAM Review’s SAP License Management Certification är en oberoende organisation och nätverksplattform som testar mjukvara från företag som jobbar med Software Asset Management (SAM) och IT Asset Management (ITAM). Certifieringen är framtagen för att hjälpa aktörer inom branschen att hitta verktyg som passar för att hantera SAP-licenser. Det innebär att köparen kan vara säker på att mjukvaran de använder har vad som krävs för att hantera licenser från SAP till följd av att den testats i livemiljö och rekommenderats av andra yrkesverksamma personer.

Snow Optimzer för SAP gör att hanteringen av SAP-licenser kan optimeras och automatiseras med en integrerad vy som är plattformsoberoende inom SAP:s gränssnitt. Den ger också företagen full insyn och god överblick, något som är nödvändigt för användaren aktivt ska kunna optimera sitt SAP-system.

Några nyckelfunktioner hos Snow Optimizer för SAP är:

  • Möjlighet att, med ett aggregerat gränssnitt, identifiera och ta bort inaktiva användare med några få klick.
  • Möjlighet att identifiera och ta bort dubbletter av användare genom algoritmer, vilket gör det manuella arbetet mindre omfattande.
  • Möjlighet att identifiera och hantera risker med Indirect Access med en ungefärlig uppskattning av vilka kanaler som utnyttjar SAP´s infrastruktur.

”Snow Optimizer för SAP överträffar kraven från ITAM Review SAP License Management Standard”, säger Martin Thompson, som delar ut ITAM Review. ”Inte nog med att den innehåller alla nödvändiga funktioner för att hantera SAP-licenser, den kan också ställas in enligt set-it-and-forget-it-basis. De användare som testat mjukvaran i livemiljö menar också att den fungerar utmärkt i det dagliga arbetet. Med tanke på de finansiella riskerna som kommer med SAP, är investeringen av Snow Optimizer ett enkelt val i SAM.”

En av kunderna som intervjuades under certifieringsprocessen uppskattade att avkastningen på investeringen skulle uppgå till tiotals miljoner schweiziska franc.

Joachim Paulini, Product Manager for Snow Optimizer för SAP säger, “SAP:s licenser är komplicerade och brist på insyn kan leda till stora kostnader och rättsliga åtgärder, både vid direkt och indirekt användande. Vi är glada över att få den här oberoende certifieringen från ITAM Review eftersom många företag behöver SAP i sin dagliga verksamhet. Att kunna hantera licenserna är väldigt viktigt för att undvika oplanerade utgifter.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>