Snowflake inleder partnerskap med Formel 1-teamet Aston Martin Red Bull Racing

Snowflake Computing, den enda data warehouse-lösningen byggd för molnet, tillkännagav idag ett partnerskap med Formel 1-teamet Aston Martin Red Bull Racing, för att stödja teamets vinnarambitioner och möjliggöra datadrivna beslut under 2019 års F1-racingsäsong.

Snowflake inleder partnerskap med Formel 1-teamet Aston Martin Red Bull Racing 1Aston Martin Red Bull Racing-teamet kommer att använda sig av Snowflakes molnbyggda data warehouse-lösning för att få en mer holistisk bild över på sin verksamhet. Partnerskapet innebär samtidigt att Snowflake får chansen att ta del av de marknadsföringsmöjligheter som racingteamet erbjuder.

I Formel 1-racing, där varje millisekund räknas och datainsikter är avgörande för prestationerna, krävs de allra bästa teknologiska lösningarna och innovationerna för att lyckas, både på och utanför racingbanan.

Partnerskap är nyckeln för att hjälpa Aston Martin Red Bull Racing att uppnå nya prestationsriktmärken. Med Snowflakes molnbyggda data warehouse-lösning, kommer Aston Martin Red Bull Racing-teamet att kunna hämta data i realtid för att möjliggöra effektivare affärsstrategier.

– Vi är stolta över att vara samarbetspartner med Aston Martin Red Bull Racing, säger Denise Persson, CMO på Snowflake. F1-racingen drivs av att hela tiden tänja på prestationsgränserna, vilket kännetecknar även vårt företag och dess teknologi. Genom att erbjuda direkt, gränslös och skalbar datatillgång närhelst organisationer som Aston Martin Red Bull Racing behöver det, kan våra kunder sätta in data i förarsätet, för att ta snabba affärsbeslut och därigenom öka sin konkurrenskraft, både på och utanför banan.

– En stor del av våra framgångar bygger på våra teknologi- och innovationspartnerskap. Vårt nya samarbete med Snowflake är ett fortsatt steg mot att säkra ännu en stark Formel 1-säsong, säger Zoe Chilton, Aston Martin Red Bull Racing’s Head of Technical Partnerships. Vi är glada över att arbeta med Snowflake för att få omedelbar tillgång till insikter under hela tävlingsperioden.