Hem Nyheter Snowflake och Google Cloud inleder strategiskt partnerskap

Snowflake och Google Cloud inleder strategiskt partnerskap

Publicerat av: Redaktionen

Snowflake Computing, data warehouse-lösningen byggd för molnet, tillkännagav idag på Snowflake Summit ett partnerskap med Google Cloud, som innebär att Snowflake inkluderar tillgång till och integrering med Google Cloud-plattformen i sitt produktutbud.

Snowflake och Google Cloud inleder strategiskt partnerskap 3Stora organisationer kräver en flexibel molnstrategi. Snowflake möjliggör sömlös och säker dataintegration genom organisationer och över plattformar via sin molnbyggda data warehouse-lösning. En förhandsvisning av Snowflake på Google Cloud lanseras i september 2019, med allmän tillgänglighet planerad till i början av 2020.

McKesson Corporation, ledande distributionsföretag inom läkemedelsindustrin, kommer att bli den första kunden att kunna utnyttja Snowflake på Google Cloud för att driva utvecklingen av nästa generations applikationer och produkter, maskininlärning och artificiell intelligens(AI)-teknologi, samt förbättrade analysmöjligheter.

– Vi är glada över att få samarbeta med Snowflake och Google Cloud i McKessons övergång mot ett cloud-first-tillvägagångssätt, som kommer att hjälpa oss utnyttja data för problemlösning i framtidens sjukvård, säger Brian Dummann, Chief Data & Analytics Officer, McKesson. Med Snowflake på Google Cloud har vi en teknisk lösning för att skapa en skalbar och högflexibel molnmiljö, som inte bara erbjuder den smidighet som branschen kräver, utan även värdefulla insikter i en hastighet som vi aldrig tidigare har upplevt.

– Organisationer genomgår digitala transformationer, som i allt större omfattning drivs av data, säger Thomas Kurian, CEO, Google Cloud. Vi är glada över att kunna erbjuda Snowflakes cloud-native data warehouse-lösning på Google Clouds förstklassiga globala infrastruktur. Företagen kommer snart att kunna använda Snowflake tillsammans med Google Clouds omfattande uppsättning avancerade lösningar för analys och maskininlärning.

– Snowflake erbjuder kunderna det de främst vill ha, säger Frank Slootman, CEO, Snowflake. I en tid då fler och fler organisationer antar en strategi med flera molnlösningar, blir det allt viktigare för dem att ha en enhetlig datakälla. Vi är glada över att få arbeta tillsammans med Google Cloud för att kunna erbjuda den flexibilitet, prestanda och obegränsade samtidighet som kunderna behöver för att konkurrenskraftigt driva sina företag in i framtiden.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>