Snowflakes innovationstävling har en miljon dollar i potten
Hem NyheterMolntjänster Snowflakes Global Startup Challenge har en miljon dollar i potten

Snowflakes Global Startup Challenge har en miljon dollar i potten

Publicerat av: Redaktionen

Data Cloud-företaget Snowflake, presenterar nu den andra omgången av innovationstävling Global Startup Challenge, som riktar sig till nystartade företag som skapar innovation inom Data Cloud.

Tre finalister kan komma att få dela på upp till en miljon dollar i investering, samt ta del av visst marknadsföringsstöd.

Snowflakes innovationstävling har en miljon dollar i potten-Med Data Cloud kan nystartade företag fokusera på att bygga och växa sina dataprogram snarare än att hantera komplex infrastruktur, säger Benoit Dageville, produktchef och en av Snowflakes grundare. Vi var så imponerade av idéerna och genomförandet som visades upp under den första omgången av tävlingen och vi ser nu verkligen fram emot att ta del av årets deltagare och deras innovativa lösningar.

Tävlingen hölls första gången 2020 och fick då hundratals ansökningar från över 50 länder. Vann gjorde OverlayAnalytics.

Snowflakes Global Startup Challenge riktar sig till entreprenörer och startups som är i början av sin utvecklingsresa och som har tänkt sig eller redan har börjat bygga sin applikation på Snowflake.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>