Snyggaste högtalaren för fickdiscot – och högre marginaler?
Hem Produkt Nyheter Snyggaste högtalaren för fickdiscot – och högre marginaler?

Snyggaste högtalaren för fickdiscot – och högre marginaler?

Publicerat av: Redaktionen

JamboxDistributören EET Europarts har kommit att bli rätt vassa på så kallade livsstilsprodukter. Med andra ord prylar som skapar habegär hos kunderna, snarare än löser ett problem eller fyller ett praktiskt behov. Och som dessutom kan ge en rätt hygglig marginal.

Den senaste prylen i utbudet är den snygga högtalaren i fickformat Mini Jambox, från Jawbone.

Den är tillverkad av ett enda stycke aluminium vilket bidrar till den vid det här laget nästan ikoniska formen. Materialet skapar också de bästa förutsättningarna för ett bra ljud, enligt tillverkaren.

Högtalaren spelar upp ljud från Bluetooth-enheter som smarta telefoner, surfplattor och bärbara datorer,

Under det snygga aluminiumhöljet sitter två så kallade neodymium-högtalare och en passiv bas-reflex, för att  skapa ”en maximal ljudkvalitet i högtalarens kompakta låda”. Med en avancerad digital signalbehandling ska Mini Jambox kunna återge alla typer  av ljud optimalt.

Mini Jambox finns i nio olika färger. Varje variant har utöver sin egen färg också ett mönster på högtalargallret. Apparaten kan spela upp till tio timmar på ett fulladdat batteri. Högtalaren laddas via USB-kabel och det medföljer även en 3.5mm stereo-kabel.

Det rekommenderade priset till konsument ligger på 1 499 kronor inklusive moms.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>