Hem Nyheter Softronic och Kommunalarbetarnas arbetslöshetskassa ingår IT-partnerskap

Softronic och Kommunalarbetarnas arbetslöshetskassa ingår IT-partnerskap

Publicerat av: Redaktionen

Softronic levererar sedan tidigare medlemssystemet MRM och drifttjänster för a-kassesystemen.

Softronic och Kommunalarbetarnas arbetslöshetskassa ingår IT-partnerskap 3

Per Adolfsson, VD Softronic AB

Nu utvidgas samarbetet till ett IT-partnerskap vilket omfattar IT-drift av övriga system, Arbetsplatstjänst, Nätverk och datakommunikation, Service integration and management (SIAM) och IT-säkerhet.

Softronic och Kommunals a-kassa ska gemensamt driva a-kassans digitalisering för ökad medlemsnytta.

”Vi ser fram emot ett fortsatt och fördjupat samarbete med Softronic som vi upplever som en lyhörd och innovativ leverantör”, säger Alexander Löfgren, vice kassaföreståndare Kommunals a-kassa.

”Hög tillgänglighet på det sätt användaren önskar, samt snabba och stabila system som är smidiga att använda är de krav som medlemmarna i Kommunals a-kassa ställer. Med Softronics kompletta erbjudande av IT-tjänster blir detta verklighet”, säger Per Adolfsson, VD Softronic AB.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>