Software AG:s Innovation Tour presenterar det senaste inom integration, IoT och AI
Hem NyheterAI Software AG:s Innovation Tour presenterar det senaste inom integration, IoT och AI

Software AG:s Innovation Tour presenterar det senaste inom integration, IoT och AI

Publicerat av: Redaktionen

Software AG samlar den 14 november sin kunder och partners i Kista Science Tower for en heldagskonferens på temat IoT och AI.

Software AG:s Innovation Tour presenterar det senaste inom integration, IoT och AI 2Bland talarna finns Software AG:s nye vd Sanjay Brahmawar, IDC-analytikern Jennifer Thomson och representanter från Ericsson.

Målet med dagen är att ge deltagare nya insikter på hur företag kan bäst dra nytta av och hantera den egna transformation, bli mer agila och öka innovationen med integration, IoT och AI.

Innovation Tour bjuder på:

  • Sanjay Brahmawar, vd för Software AG, kommer som presenterar sina synvinklar på framtiden inom IoT och AI från hans över 20 år långa karriär inom IT-branschen.
  • Jennifer Thompson, analytiker från IDC, presenterar sina tankar kring den digitala resan.
  • Ericsson, OpusCapita och Nokia berättar hur de driver innovation med Software AG:s lösningar.

För anmälan se http://software.ag/innovationtour_nordics/default.aspx

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>