Sogeti utvald till EPiServer Partner Inner Circle
Hem Nyheter Sogeti utvald till EPiServer Partner Inner Circle

Sogeti utvald till EPiServer Partner Inner Circle

Publicerat av: Redaktionen

sogetiSogeti har i många år varit en nära partner till EPiServer. Nu ingår Sogeti dessutom i EPiServer Partner Inner Circle ett officiellt program för att driva utvecklingen av EPiServer som produkt.

151118, Stockholm – Sogeti ska tillsammans med branschens mest framstående partners driva utvecklingen av EPiServer som produkt. Genom att vara en del av Partner Inner Circle (PIC) kan Sogeti ge feedback om strategier, produkter och program utifrån både kundernas och egna behov och önskemål. Här ingår idag åtta utvalda EPiServer-partners.

– EPiServer är en viktig del inom vårt satsningsområde digitala kanaler och en plattform som är mycket uppskattad av våra kunder. EPiServer har under åren varit mycket lyhörd för önskemål från oss och våra kunder och genom Partner Inner Circle förstärks detta ytterligare och vi stärker vår roll som strategisk rådgivare inom digitala kanaler, säger Sogetis partneransvariga gentemot EPiServer, Anna-Lena Olsson.

Sogeti har ett nära samarbete med EPiServer och har genom åren bland annat utsetts till nationell EPiServer Premium Partner, vunnit ett flertal EPiServer Awards för sina kundlösningar, och har ett stort antal publika referenser på området.

Andreas Eriksson Rangevik, kommer att vara Sogetis representant inom EPiServers Partner Inner Circle.

Digitala kanaler är ett av Sogetis fyra nationella satsningsområden tillsammans med Business Information Management, Test och Cyber Security.

För mer information:

Om Sogetis partnerskap med EPiServer: www.sogeti.se/episerver

Om Sogetis satsningsområde Digitala kanaler: www.sogeti.se/digital

Om Sogetis referenser: www.sogeti.se/referenser

Om Sogetis prisbelönta expertis: www.sogeti.se/awards

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>