Solita utsett till Tableau Partner of the Year i EMEA

Tableau har utsett det nordiska konsultföretaget Solita till Partner of the Year 2019 i EMEA-regionen.

Solita utsett till Tableau Partner of the Year i EMEA 1
Linda Borelius, Senior Vice President för Business Development på Solita i Sverige.

Utmärkelsen uppmärksammar Solitas expertis inom moderna analystjänster.

Tableau, som tillhandahåller marknadens ledande plattform för analys av data, har utsett det nordiska konsultföretaget Solita till Partner of the Year 2019 i EMEA-regionen. Solita är sedan länge en så kallad Tableau Gold partner och samarbetar med en rad kunder som använder Tableaus verktyg, bland annat Telia, Tele2, Tradera, Daniel Wellington, Readly, VOI, Svenska Spel och Skandia.

– Vi är väldigt stolta över att ta emot den här utmärkelsen, som är ett erkännande av vår förmåga att hjälpa kunder att förstå sin data och möjliggöra en datadriven organisationskultur. Tableau har verkligen skakat om marknaden för Business Intelligence-lösningar och är i dag den ledande analysplattformen för företag som vill ge sina medarbetare nya möjligheter med hjälp av data, säger Linda Borelius, Senior Vice President för Business Development på Solita i Sverige.

Solita erbjuder sina kunder i Norden och Centraleuropa en unik kombination av data- och molntjänster. Efter ett ha gått samman med svenska konsultföretagen Sparks och Ferrologic har Solita i dag nästan 1000 experter inom en rad områden kopplade till digital transformation. Företaget fortsätter att rekrytera experter inom data, servicedesign, mjukvaruutveckling, molnlösningar och integration.