Somfy Shop Sverige lanserar ny uppdaterad hemsida för sin e-handel

Somfy Sweden AB har nu lanserat sin nya och uppdaterade hemsida för den officiella e-handeln, Somfy Shop Sverige.

Den äldre hemsidan har ersatts av en betydligt mer användarvänlig hemsida med renare layout och där mer fokus läggs på produkterna.

Somfy Shop Sverige lanserar ny uppdaterad hemsida för sin e-handel 1
Den nya hemsidan för Somfy Shop Sverige erbjuder en mer användarvänlig upplevelse för kunden.

Den nya hemsidan har utvecklats vid kontoret i Hoofddorp i Nederländerna och innebär även en tydligare navigation på sidorna samt en förbättrad version för mobila enheter. Den nya designen av hemsidan följer också den profil som finns sedan tidigare för officiella huvudsidan www.somfy.se och hjälper till att stärka varumärket.

Hemsidan erbjuder numera också en betydligt förbättrad supportfunktion med en FAQ, sektion för nedladdningsbara manualer och filmsnuttar som visar hur man kommer igång med det smarta hemmet.

– Det känns otroligt skönt att äntligen kunna lansera vår nya hemsida som är en klar förbättring jämfört med den gamla, säger Mikael Rehn som är ansvarig för Somfy Shop Sverige. Extra kul också att hemsidan nu har möjligheter till dedikerade och informativa landingssidor som bidrar med mer läsning om t ex våra nya produkter inom hemlarm nämligen Somfy One och Somfy Home Alarm, avslutar Mikael.

Somfy Shop Sverige erbjuder i sin webbutik ett stort utbud av produkter för smarta hem och hemautomatisering. Utöver produkter under egna namnet säljs även lösningar från våra partners Philips Hue, Danfoss och Honeywell.