Sony-veteran återvänder till videosäkerhet
Hem Nyheter Sony-veteran återvänder till videosäkerhet

Sony-veteran återvänder till videosäkerhet

Publicerat av: Redaktionen

sonyDaniel Persson återvänder till Sony Professional i rollen som Channel Account Manager för bolagets Corporate & Education (C&E) Business Group. Daniel kommer senast från Corepixel som är en av Sonys distributörer för videosäkerhet i Sverige. Dessförinnan var han Channel Account Manager för Video Security på Sony – bolaget han nu återvänder till.

Daniel kommer att ansvara för den svenska marknaden inom Sony Video Security. Han stärker upp det nordiska teamet och kommer forma en grupp om sju medarbetare i nära samarbete med Øyvind Fritzen, Sales Manager Nordics, C&E Business Group och Jacob Dedichen, Channel Account Manager Danmark/Norge och Reijo Kolu, Channel Account Manager Finland/Baltics, med fokus på videosäkerhet.

– Daniel har god erfarenhet inom distribution och ett klokt förhållningssätt där han alltid sätter kunden i fokus. Även om han har bidragit till Sonys försäljning genom Corepixel så är vi glada att ha honom tillbaka i Sony-teamet, säger Roger Lawrence, europeisk produktchef för Video Security på Sony Professional.

Daniel Persson började på Sony den 16 november 2015.

– Jag ser fram emot att komma tillbaka till Sony där jag tidigare varit aktiv under tre år. I min nya roll i C&E hoppas jag kunna bidra med erfarenheter från marknaden för videoövervakning som jag har tillgodogjort mig under mina år i leverantörsled och inom distribution. Sony fortsätter att driva den tekniska utvecklingen och har ett stort förtroende på marknaden som en kvalitativ leverantör, säger Daniel Persson, ny Channel Account Manager för Video Security på Sony.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>