Sophia Rosvall ny nordisk marknadsansvarig för Pega
Hem Kvinnor på Kanalen Sophia Rosvall ny nordisk marknadsansvarig för Pega

Sophia Rosvall ny nordisk marknadsansvarig för Pega

Publicerat av: Redaktionen

[KVINNOR PÅ KANALEN] CRM-leverantören Pega (Pegasystems) gör en storsatsning på den nordiska marknaden och anställer nu Sophia Rosvall som marknadsansvarig för regionen.

Sophia Rosvall ny nordisk marknadsansvarig för Pega 1

Sophia Rosvall, nordisk marknadsansvarig Pega

Sophia kommer närmast från IBM där hon varit marknadsansvarig för Analytics och Big Data.

– Vi växer kraftigt i Sverige och stärker nu vår organisation i Stockholm. Med sin specifika erfarenhet från branschen är Sophia precis det tillskott vi söker och vi är väldigt glada över att ha henne ombord, säger Derk-Jan Brand, chef för Pega i Norden och Benelux.

Antalet anställda på Pega i Sverige har ökat från fem till 20 personer de senaste två åren och företaget räknar redan Ericsson, Swedbank och Folksam som några av sina kunder.

– Pega är ett innovativt företag med tekniska lösningar i absolut teknisk framkant. Redan i dag använder några av Sveriges största företag Pegas lösningar och jag ser fram emot att ytterligare stärka företagets närvaro på både den svenska och nordiska marknaden, säger Sophia Rosvall.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>