Sophos-förvärv ger partner starkare erbjudande kring e-postsäkerhet
Hem Nyheter Sophos-förvärv ger partner starkare erbjudande kring e-postsäkerhet

Sophos-förvärv ger partner starkare erbjudande kring e-postsäkerhet

Publicerat av: Redaktionen
Fredrik Jubran, Sophos

Fredrik Jubran, Sophos nordenchef.

Säkerhetsföretaget Sophos har köpt ett bolag som heter Reflexion Networks. I och med det utökas leverantörens erbjudande med säkerhetslösningar för molnbaserad e-postsäkerhet.

Det i sin tur blir givetvis en möjlighet för Sophos-partner, eftersom all försäljning sker genom kanalen.

– Lösningen som har utvecklats av Reflexion ger våra partner möjlighet att erbjuda nya tjänster på den växande marknaden för molnbaserad e-postsäkerhet, kommenterade Sophos globale kanalchef Kendra Krause i ett pressmeddelande.

Amerikanska Reflexion Networks har 17 000 kunder globalt och fler än 2 000 MSP:er säljer tjänster där leverantörens lösning ingår.

Sophos molnerbjudande är redan innan köpet tämligen omfattande och innefattar managering av säkerhet kring mobilenheter, servrar, klienter och applikationer.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>