Sophos Partner Roadshow till Stockholm i november
Hem EVENTEvent Bevakning Sophos Partner Roadshow till Stockholm i november

Sophos Partner Roadshow till Stockholm i november

Publicerat av: Redaktionen

Datasäkerhetsföretaget Sophos gör under hösten 2018 en roadshow för att visa hur företag kan skydda sig och samtidigt utveckla sin egen verksamhet med hjälp av Sophos lösningar inom IT-säkerhet.

Sophos Partner Roadshow till Stockholm i november 2Den 6 november görs ett första stopp i Stockholm (Kista).

Förra årets roadshow var välbesökt och mycket uppskattad. Årets program är lika högaktuellt och blir det största evenemanget Sophos gör i regionen. Oavsett om du redan är partner eller vill lära dig mer är du välkommen att medverka.

– I dag vet vi att Sophos partnerprogram och våra säkerhetslösningar ligger i utvecklingens absoluta framkant. Vi ser också hur vårt koncept Synchronized Security ligger helt rätt i tiden och erbjuder en helhetslösning som matchar de hårdaste kraven på IT-säkerhet. Vi hoppas därför att ännu fler partner ser möjligheterna att växa tillsammans med oss, kommenterar Ola Björling, ansvarig för Sophos i Norden och Baltikum.

– När hotbilden hela tiden förändras krävs effektiva och flexibla helhetslösningar som är enkla att införa, använda och övervaka. Här har Sophos ett väldigt starkt erbjudande som bidragit till att vi under de senaste åren haft stora framgångar, inte minst på den nordiska marknaden, avslutar Ola Björling.

På programmet:

  • Förstå framtiden – låt den digitala utvecklingen bidra till försäljningen. Hur kan man använda djupinlärning och Synchronized Security?
  • Next-Gen Endpoint & Network Protection – uppdatering och framåtblick
  • Best Practice – hur kan man öka försäljningen på den lokala marknaden?
  • Rundabordssamtal med olika aktuella teman (t.ex. genomgång av kampanj- och partnerverktyg, lead generation, realtidsdemo som visar hur Synchronized Security stoppar ett angrepp m.m.)

Datum: 6 november 09.00-17.00

Plats: Helio, Kista (Kistagången 12)

För mer information och anmälan»

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>