Sopra Steria blir guldpartner till ServiceNow
Hem Nyheter Sopra Steria blir guldpartner till ServiceNow

Sopra Steria blir guldpartner till ServiceNow

Publicerat av: Redaktionen

Konsultbolaget Sopra Steria har utsetts till Gold Services Partner av ServiceNow, som är världens ledande leverantör av Enterprise Service Management – Vi är en av få partners på denna nivå, säger en nöjd Kjell Rusti, CEO på Sopra Steria Skandinavien.

Sopra Steria blir guldpartner till ServiceNow 1

I mitten: Frode Olsen, Mads Myrvoll, Ingrid Bergh från Sopra Steria, Jan Thomas Skeie och Helge Fjelberg från ServiceNow. Foto: Hanne Kristine Fjellheim

Beteckningen ”ServiceNow Gold Services Partner” tilldelas företag som kan visa på kunskap, produktkompetens, certifieringar och kundnöjdhet i samband med implementeringar av ServiceNow-lösningar.

– Vi har ett mycket gott samarbete. ServiceNow är idag en av de mest efterfrågade plattformarna för service management och tillsammans har vi redan många nöjda kunder både inom privat och offentlig sektor, säger Kjell Rusti på Sopra Steria i Skandinavien.

ServiceNow partnerprogram rankar partnerföretag utifrån erfarenhet, expertis, kompetensområden och specialiseringsgrad. Enligt ServiceNow besitter Sopra Steria djup kunskap, expertis och erfarenhet som gör att företaget skiljer ut sig från andra partners.

– Våra kunder behöver partners som stödjer deras digitala transformationsprojekt med fokus på både verksamhetsförändrigar och IT. Vi är stolta över att vara ett av de ledande företagen i Skandinavien på ServiceNow-kompetens, säger Kjell Rusti på Sopra Steria i Skandinavien.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>