Hem Nyheter Sopra Steria har signerat ramavtal med Regeringskansliet

Sopra Steria har signerat ramavtal med Regeringskansliet

Publicerat av: Redaktionen

I tuff konkurrens med 16 stora svenska IT-leverantörer vann Sopra Steria upphandlingen gällande leverans av tjänster inom systemutveckling till Regeringskansliet.

Sopra Steria har signerat ramavtal med Regeringskansliet 3Efter en upphandling avseende konsulttjänster inom området systemutveckling har Regeringskansliet valt Sopra Steria som ramavtalspartner för de kommande åren. Ramavtalet är inom området systemutveckling och avser att bemanna IT-projekt och aktiviteter under ett systems livscykel, från behovsanalys till leverans och förvaltning.

-Vi är både glada och stolta över att vi har fått det här förtroendet av Regeringskansliet. Det visar på att vår mångåriga erfarenhet inom systemutveckling är efterfrågad av både nya och befintliga kunder. Nu ser vi fram emot ett spännande och långsiktigt samarbete där vi kan bidra med vår kompetens inom systemutveckling och digitala plattformar, säger Anders Burestig, VD för Sopra Steria Sweden AB.

Ramavtalet har en varighet på 2 år och kan sedan förlängas av Regeringskansliet i ytterligare 2 år. 

Sopra Steria är ett ledande internationellt konsultföretag inom digital transformation med en av marknadens mest omfattande tjänsteportföljer. Bolaget erbjuder allt från dataanalys, affärs- och verksamhetsutveckling via projekt- och förändringsledning till systemutveckling, testning, driftsättning och daglig förvaltning av IT-system. Med kunskap och erfarenheter från många olika branscher och med hög teknisk kompetens, hjälper Sopra Steria privata och offentliga organisationer i Skandinavien med att ta ett digitalt ledarskap.

Koncernen har drygt 46 000 medarbetare i 25 länder och hade en omsättning på € 4,4 miljarder 2019. I Skandinavien har bolaget drygt 2 300 medarbetare och omsatte tillsammans 3,7 miljarder kronor 2019.

Med passion för människor och teknik skapar vi en bättre framtid tillsammans.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>