SOTI först ut att kombinera mobilitet och IoT-hantering med stöd för Linux
Hem NyheterInternet Of Things SOTI först ut att kombinera mobilitet och IoT-hantering med stöd för Linux

SOTI först ut att kombinera mobilitet och IoT-hantering med stöd för Linux

Publicerat av: Redaktionen

SOTI lanserar den första Enterprise Mobility Management-lösningen (EMM) med stöd för Linux, som förenklar hanteringen av komplexa mobilitets- och IoT-installationer.

Stödet för Linux är en del av den senaste uppdateringen av SOTI:s EMM-lösning, SOTI MobiControl, ochSOTI först ut att kombinera mobilitet och IoT-hantering med stöd för Linux 2 finns tillgänglig fr.o.m. 31 oktober. SOTI MobiControl är den enda EMM-lösningen som ger fullt stöd för Google Android, Apple iOS, Microsoft Windows och nu, Linux.

SOTI MobiControl stöder nu fjärrhantering av Linux-baserade enheter, maskiner och smarta IoT-ändpunkter, så att IT-avdelningen kan diagnostisera och åtgärda problem ute på fältet, samtidigt som den automatiska synkningen gör så att enheterna alltid har de senaste filerna och konfigurationerna tillgängliga. SOTI MobiControl skyddar Linux-enheter mot obehörig åtkomst och utnyttjande genom att härda Linux-ändpunkter mot attacker, se till att enheter inte lämnas med standardlösenord, samt automatisera och schemalägga operativsystem och appuppdateringar så att sårbarheter korrigeras snabbt och effektivt. All kommunikation mellan enheten och SOTI MobiControl är säkrad, för att förhindra attacker.

– Vi såg att det fanns en stor brist på marknaden: behovet av en enda, integrerad lösning för att enkelt kunna säkerställa och hantera mobila enheter och dedikerade företagsenheter. Vi ser också en uppsjö av IoT-ändpunkter, varav många kör Linux, som kommer åt företagsnätverket och därför kräver intelligent hantering, säger Graham Watts, produktchef på SOTI.

– Mobiliteten förändrar hur vi jobbar. Företagen behöver stödja mobilt arbete så att medarbetarna kan jobba var de än befinner sig – ute på fältet, på lagret, i butiken eller på sjukhuset – oavsett formfaktor eller operativsystem. Detta har varit SOTI:s fokus under de senaste 20 åren. Den senaste versionen av SOTI MobiControl med Linux-support gör det möjligt för våra kunder att dra full nytta av nästa våg av mobilitet. Vi levererar visionär teknik som löser de problem som företag möter, och förbereder dem för en framtid där mobilen sätts i främsta rummet, med oöverträffad säkerhet och kontroll, säger Graham Watts.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>