Hem Nyheter Spectralink lanserar virtuell IP-DECT Server One

Spectralink lanserar virtuell IP-DECT Server One

Publicerat av: Redaktionen

En skalbar mobilitetslösning med endast programvara för stora företag

Spectralink lanserar virtuell IP-DECT Server One 3Spectralink, världsledande på mobilitetslösningar för företag, lanserar idag sin unika IP DECT-server med endast programvara, den virtuella IP-DECT Server One (VIP-DECT Server One). Den nya lösningen är utvecklad för att hjälpa stora företag med flera anläggningar att distribuera, flexibelt skala och hantera sina DECT-mobilitetslösningar mer effektivt.

VIP-DECT Server One är den första i sitt slag på marknaden och erbjuder en mångdubbel ökning av skalbarhet och effektivitet ihop med en datacenterfokuserad arkitektur. Stora, distribuerade företag kommer äntligen dra nytta av förenklad DECT-distribuering, supportredundans och kunna lägga till nya funktioner. Den nya DECT-serverns programvara är utformad att köras på standard hårdvaruplattformar och stöder helt hög tillgänglighet, vilket säkerställer verksamhetskontinuitet för användare.

Den kan snabbt installeras som en virtuell anordning i befintliga hypervisor-miljöer, vilket eliminerar behovet av separata hårdvaruplattformar och ökar därmed effektiviteten och minskar kostnader.

Att centralisera virtuella IP-DECT-mobilitetsnätverk ger en enda gemensam kontrollpunkt som är anpassad till företagens IT-standarder och som kan konfigureras, hanteras och övervakas centralt, för en pålitlig och framtidssäker nätverkslösning. För att helt stödja alla typer av företagsmiljöer, integrerar den nya arkitekturen sömlöst med alla stora UC/UCaaS SIP Call Control-plattformar utan att behöva dyra och tidskrävande integrationsprojekt.

VIP-DECT Server One finns som flexibelt modulärt licensformat, vilket möjliggör för användarna att bara betala för de funktioner och den funktionalitet de distribuerar och använder.

Fördelarna med VIP DECT Server One inkluderar:

• En enda användarvänlig, centraliserad webbportal för administration och underhåll • Stödjer upp till 100 000 användare

• Redundans och hög tillgänglighet; gör det möjligt att distribuera som lastbalanserande kluster för två servrar med automatisk felväxling ihop med hög samtalsgenomströmning

• Minskning av trafik via WAN för effektiv användning av bandbredd

• Stödjer ett brett urval av robusta, användarvänliga DECT-lurar

• Avdelningen överlever om anslutning med värdens UC/UCaaS-plattform går förlorad

• Stödjer både LAN-synk och Air-synk

• Sömlös integration med alla stora hårdvaruplattformar

Julien Bertheuil, VD EMEA på Spectralink Corporation, kommenterar: “Vi är glada att tillkännage denna helt nya Next Generation-lösning och kunna tillhandahålla användare på stora företag med flera anläggningar med den allra första datacenterfokuserade IP DECT-servern med endast programvara på marknaden.”

“Den är särskilt utformad för att motsvara behovet hos företag som konsoliderar sina IT-miljöer. Den nya programvaran gör att företag som föredrar att köra IP-DECT-serverprogramvara för att skala sina mobila nätverk kan göra det utan att ändra sin befintliga hårdvara eller säkerhetspolicy. Förutom ljud möjliggör den också sömlös integration av tredjepartsapplikationer som är nödvändiga för att uppnå produktivitet i arbetsflödet och bibehålla konkurrenskraft.“

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>