Spectralink presenterar AMIE Advanced, det senaste tillskottet i Mobile Intelligence-plattformen
Hem NyheterMolntjänster Spectralink presenterar AMIE Advanced, det senaste tillskottet i Mobile Intelligence-plattformen

Spectralink presenterar AMIE Advanced, det senaste tillskottet i Mobile Intelligence-plattformen

Publicerat av: Redaktionen

AMIE Advanced, Spectralinks molnbaserade plattform för utökad insikt av mobiltelefonin inom företag, finns nu tillgänglig.

Spectralink presenterar AMIE Advanced, det senaste tillskottet i Mobile Intelligence-plattformenAMIE är en programvaruplattform för analys av samtalsprestanda, mobilenhetshälsa och nätverksfunktionalitet tillsammans med Spectralinks VoWiFi/LTE-enheter och DECT-system.

Den revolutionerande plattformen har primärt utformats för IT- och telekomadministratörer som vill säkerställa de allra bästa förutsättningarna för bästa möjliga talkvalitet och nätverksfunktionalitet med Spectralinks utrustning.

AMIE har utvecklats för att hjälpa företag minimera underhållskostnader för sin interna mobiltelefoni och optimera funktionaliteten i det trådlösa nätverket. AMIE ger en kraftfull insikt i de mobila enheternas funktionalitet över tid, problemområden inom den trådlösa infrastrukturen och varje enhets talprestanda genom att omvandla systemdata till insikter som är möjliga att agera på. AMIE förser organisationer med en tydlig insikt av prestandan hos Spectralink-produkter och förenklar såväl support som underhåll samt förhindra dyra driftstopp.

AMIE Advanced för Wi-Fi tillhandahåller branschledande användarupplevelse av talkvalitet i WiFi nät

I likhet med våra Versity-smarttelefoner stöder AMIE Advanced för Wi-Fi kommunikation som är avgörande för verksamheten genom att övervaka varje enhets hälsa, användarupplevelse i Wi-Fi-nätverket samt ger statistik av samtalsprestandan över tid för att på så sätt möjliggöra identifiering av förbättringsområden i tal- och datakommunikationen. AMIE ger fullständig operativ transparens till Spectralinks Versity-smarttelefoner och innebär betydande tids- och kostnadsbesparingar tack vare att användare proaktivt får information om batteristatus, antal ladd-cykler, enhetsutnyttjande samt spårning och återställande av borttappade enheter.

AMIE Advanced för IP-DECT centraliserar administrationen för Spectralink DECT-lösningar

AMIE Advanced för IP-DECT gör det enklare för IT-team att driftsätta och underhålla sina DECT-system. Distribuera och centralt hantera administration av servrar, basstationer och handenheter, samt skapa en alltmer proaktiv hantering av systemet tack vare systemövervakning och automatiserad notifiering av systemvarningar. Dessutom kan säkerhetskopiering automatiseras och schemaläggas av DECT-servrar för en ännu mer säkerställd affärskontinuitet. Med AMIE uppnås ökad operativ effektivitet genom att stöttning och underhåll även kan ske på distans.

”Vi är stolta att kunna presentera den nya AMIE plattformen som ett tillägg till vårt redan starka utbud av smarttelefoner och DECT-lösningar – AMIE är ännu ett unikt tillskott till Spectralinks övriga portfölj av professionella verktyg”, säger Julien Bertheuil, chef för Spectralink EMEA. ”Inom Spectralink jobbar vi ständigt med att utforska nya sätt att förse våra kunder med det allra bästa. AMIE är en av dessa lösningar som sammanlänkar våra mobila företagslösningar och ser till att organisationer kontinuerligt kan underhålla och förbättra kommunikationen inom och emellan team samt optimera sina verksamhetskritiska arbetsflöden.”

”AMIE är nyskapande,” säger COBS vd Staffan Örnbratt. ”Efter att ha installerat AMIE på vårt huvudkontor och sett dess möjligheter så är vi nu mycket entusiastiska att få ut lösningen på marknaden, samt ge våra kunder bättre, snabbare och mer effektiv lösning för hantering av sina DECT-system, både på plats och distans. AMIE är molnbaserad och integreras smidigt med existerande CWS-system från COBS och kan givetvis kombineras med COBS unika funktioner för person- och trygghetslarm med positionering, tal- och meddelandehantering. Genom att implementera AMIE kommer våra kunder att få en tydligare systemöversikt, bättre fjärrhantering och möjlighet till proaktiv service med lägre kostnader och kortare ledtider.”

”AMIE är en helt fantastisk lösning för att underhålla våra DECT-nätverk och visar redan på en mätbar effektivitetsförbättring inom vår organisation,” säger Nicola Felisati, chef för IT-infrastruktur på Speedline Srl. Speedline är en del av RONAL GROUP, en världsledande tillverkare av lättmetallfälgar.

Spectralink förenar heltäckande mobilitet med anslutningsmöjligheter och kommunikation i toppklass, företagsprogram för kundbemötande arbetsflöden och med AMIE tillhandahåller vi nu datadrivna insikter för att förenkla och effektivisera verksamheten i dagens moderna affärsmiljöer.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>