Speed tecknar strategiska ramavtal med två av Sveriges största företag
Hem Nyheter Speed tecknar ramavtal med två av Sveriges största företag

Speed tecknar ramavtal med två av Sveriges största företag

Publicerat av: Redaktionen

Speed har precis vunnit nationella upphandlingar hos två av Sveriges mest namnkunniga större företag.

Ramavtal har i båda fallen tecknats för bemanningslösningar av tjänstemän och kollektivanslutna, på nationell basis. Affärerna ses av Speed som strategiskt viktiga.

Båda företagen är trogna kunder till Speed, ända sedan bolagets start 2004. Det ena, ett av Sveriges största high-techbolag, utökar sitt avtal till att omfatta fler tjänster samt det geografiska området till nationell nivå.

Speed tecknar strategiska ramavtal med två av Sveriges största företag

Mikael Bengtsson, Ann Nilsson och Sanel Duzel

– Med det här avtalet blir vi vad kunden kallar en Preferred Supplier på bemanningssidan, berättar Mikael Bengtsson, Key Account Manager hos Speed. Det är en titel vi är mycket stolta över och som vi kommer att leverera på med fullt fokus.

Det andra företaget, också det ett stort bolag inom high-tech, väljer att gå samma väg och växlar upp avtalet till att innefatta både tjänstemän och kollektivanslutna samt utöka det geografiska området till att innefatta alla kundens siter.

– Att trogna kunder väljer att utveckla sina samarbeten med oss är oerhört stimulerande och känns som ett viktigt kvitto på att det vi levererar verkligen skapar värde till våra kunder, säger Ann Nilsson, Affärsområdeschef hos Speed. Vi har jobbat i snart 20 år tillsammans med dessa båda företag och det är samarbeten vi ska göra allt för att fortsätta med och utveckla minst lika länge till.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>