Sportigare inköp hos Siba
Hem NYHETER Sportigare inköp hos Siba

Sportigare inköp hos Siba

Publicerat av: Redaktionen

Siba har ny inköpschef sedan den 1 november. Han heter Ferenc Peterhagen och kommer närmast från konkursade sportkedjan Usports.

Ferenc Peterhagen, Siba

Ferenc Peterhagen, ny inköpschef hos Siba.

Ferenc Peterhagen är ingen nykomling i hemelektronikbranschen. Han har tidigare arbetat inom såväl inköp som HR och utbildning hos Elkjöp/Elgiganten.

– Det ska bli riktigt kul och spännande att få arbeta inom hemelektronikbranschen igen. Under tiden som jag jobbade ifrån branschen fick jag en unik möjlighet att få perspektiv på hemelektronikbranschens olika utmaningar och möjligheter vilka jag ser mycket fram emot att få jobba med och utveckla till SIBAs fördel, säger Ferenc Peterhagen

Hans karriär inkluderar arbete i så skilda städer som Oslo, Aten och italienska Piacenza och inom områden som utbildning och HR.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00