Sprakande fest när Huawei lanserar Honor 9
Hem LeverantörHuawei Sprakande fest när Huawei lanserar Honor 9

Sprakande fest när Huawei lanserar Honor 9

Publicerat av: Redaktionen

Veckan som gick lanserade Huawei telefonen Honor 9 i Sverige.

Det firades med en releasefest i Stockholm tillsammans med Molly Sandén som premiärspelade sin nya singel ”Rygg mot rygg”.Sprakande fest när Huawei lanserar Honor 9

Under ett lanseringsevent på Hilmas i centrala Stockholm presenterade Huawei på torsdagskvällen sin senaste flaggskeppstelefon Honor 9. Huaweis varumärke Honor går under slogan ”For the Brave” och kvällens fest hölls i samarbete med artisten Molly Sandéns släpp av den nya singeln ”Rygg mot rygg”. Förutom underhållning kunde besökarna tävla om den nya telefonen. De gäster som under kvällen var modiga nog att tatuera in ”For the Brave” belönades med en Honor 9.

— Vi är oerhört glada över att kunna presentera vår senaste telefon Honor 9 med en sådan här stor fest. Honor står för att våga följa sina drömmar och leva fullt ut. Det känns därför extra kul att göra detta i samarbete med Molly Sandén. Molly står för värden som att vara sig själv och satsa på sin passion, vilket går hand i hand med Honor, säger Peter Lundkvist, marknadschef på Huawei Consumer Business Group.

Om Honor 9

Honor 9 har en modern design med reflekterande 3D-glas och en subtil metallram. Telefonen kommer med en uppgraderad kamera med dubbla linser, en RGB-lins med 12 megapixlar och en monokrom lins med 20 megapixlar. Honor 9 är utrustad med nästa generations teknologier som Kirin 960-chipset, 4GB RAM-minne och den senaste EMUI 5.1 gränssnittsversionen. Tack vare samarbeten med Monster och Grammy-vinnande producenten Rainer Maillard erbjuder telefonen högkvalitativt ljud.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>