Stark tillväxt för Clavisters moln- och VPN-tjänster i Tyskland – skriver avtal med ännu en partner

Clavister, en ledande leverantör av högpresterande cybersäkerhetslösningar, meddelar idag att de tecknat partneravtal med Rabb Computer Systemhaus GmbH, en tysk återförsäljare och tjänsteleverantör.

Stark tillväxt för Clavisters moln- och VPN-tjänster i Tyskland – skriver avtal med ännu en partner 1Rabb har kunder i hela den viktiga DACH-regionen (Tyskland, Österrike och Schweiz) och kännetecknar sig bland annat av sitt starka stöd för tekniker ute på fältet. Rabb väljer Clavister för att de har visat att de kan snabbt reagera på marknadens behov och önskemål.

– Vi letade efter en leverantör som faktiskt lyssnar, en partner som är öppen för nya idéer, trender och förslag från kunder, berättar Rehan Khan, grundare och vd för Rabb Computer Systemhaus GmbH.

– Vi startade 1995 och har vuxit kontinuerligt sedan dess. Vi har två typer av kunder: små och medelstora företag som tillhandahåller olika typer av molntjänster, samt ett stort antal ingenjörer som är IT-konsulter ute på fältet, fortsätter Rehan Khan.

Han ser ett stort värde i att kunna erbjuda Clavisters robusta VPN-lösningar samt dess växande antal molnlösningar, som möter det ökade behovet av säkerhet.

– Vi kommer tillsammans med Clavister att erbjuda VPN- och molnlösningar; tiden är verkligen mogen för det nu år 2019. Vi ser att allt fler kunder behöver robust säkerhet när deras verksamhet går djupare in i molnet. Vi är väldigt glada att sätta igång; vi tror att vi har ett bra erbjudande och ser många affärsmöjligheter tillsammans. Clavister har ett starkt teknikerbjudande som kommer att gagna oss båda, avslutar Rehan Khan.

Thomas Gross, försäljningschef för Clavister i Tyskland, gläds över att se Rabb bli en del av Clavisters partnernätverk:

– Rabb är den perfekta partnern för oss då de har en mycket djup teknisk kunskap och samtidigt förstår vikten av att erbjuda tjänster och kompetenser som ökar kundernas erbjudande. Vi ser fram emot att kunna stödja dem och är mycket glada över att Rabb nu kan erbjuda Clavisters innovationer och lösningar till sina kunder.