Videokonferens allt mer kanalvänligt
Hem Nyheter Starkt Q3 från Check Point

Starkt Q3 från Check Point

Publicerat av: Redaktionen

Säkerhetsleverantören Check Point ökade såväl omsättning som vinst under årets tredje kvartal, jämfört med samma period förra året. Intäkterna ökade med fyra procent medan vinsten gick upp två procent.

Totalt uppgick intäkterna till 344 miljoner dollar och vinsten till 186,5 miljoner. Det är framför allt försäljningen av uppdateringar och prenumerationer som har ökat, medan licensförsäljningen i princip ligger still.

– Vi är mycket nöjda med kvartalsresultatet. Vi har haft en hög tillväxt på våra produkter och säkerhetslösningar för bland annat datacenter, vilket bidragit till ännu ett kvartal med starkt resultat, säger Lars Berggren, country manager, Check Point Sverige i ett pressmeddelande.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>