Stayhard satsar på svenskt moln hos Cygate
Hem ÅTERFÖRSÄLJARECYGATE Stayhard satsar på svenskt moln hos Cygate

Stayhard satsar på svenskt moln hos Cygate

Publicerat av: Redaktionen

Sveriges största nätbutik för modeintresserade män, Stayhard väljer Cygates Hosted VMware-moln.

Stayhard satsar på svenskt moln hos Cygate 1

Kristoffer Lindvall, IT-strateg Stayhards

En utvärdering av lokala och globala alternativ angav att Cygates moln var det bästa utifrån kostnadseffektivitet, flexibilitet, lokal närvaro,
helhetserbjudande och svarstider. Den nya miljön har nu tagits i bruk efter en snabb flytt och med goda resultat. Cygate är en moln- och systemintegratör inom Telia.

– Vi behövde en maximalt kostnadseffektiv lösning vi kunde växa kraftigt i, men också skala upp och ned själva efter behov vid kampanjer, test och utveckling. Med Cygate fick vi detta hos en svensk aktör med bra support, förståelse för vår affär och snabba svarstider med data i Sverige. Behöver vi en kvalificerad tekniker mitt i natten får vi det, i övrigt är det väldigt enkelt för oss att sköta miljön från vår portal. Vi kommer att kunna växa väldigt länge i Cygates VMware-moln, säger Stayhards IT-strateg Kristoffer Lindvall, som också nämner Cygates breda utbud av tjänster som en fördel.

Stayhard.se har sedan 2005 då företaget startade upp i källaren hos grundarnas föräldrar, kommit att omsätta hundratals miljoner på sina 200 varumärken inom herrekipering och grooming-produkter. Företaget säljer i 28 länder och målen har bara ökat efter Ellos förvärv 2014. Stayhard har en avancerad webbutik med långtgående personalisering som tagits fram internt och som ställer höga krav på den helt outsourcade driften. Tillväxten gjorde att de olika tjänsterna växte ur de tidigare dedikerade servrarna som bara kunde uppgraderas till en viss nivå.

I slutet av 2015 började Stayhard därför att utvärdera olika alternativ och leverantörer, såväl de lokala som de globala molntjänsterna och driftmiljöerna. Valet föll på Cygates prisbelönta Hosted VMware-moln utifrån kostnadseffektivitet, flexibilitet och lokal närvaro.

– Idag är det vårt privilegium att få hjälpa allt flera verksamheter på digitaliseringsresor. Stayhard har varit helt digitaliserade från start för tio år sedan, de kan e-handel och personalisering bättre än de allra flesta företag. Vi är glada och stolta över att Stayhard sällat sig till de många framgångsrika e-handlarna som funnit att Cygate Hosted VMware är bäst för deras behov, säger Kåre Nordström, försäljningsdirektör för Cygate.

Cygate Hosted VMware är Sveriges ledande publika moln, vald till ”Bästa servern i molnet” av Techworld under de två senaste åren. Molnet finns på svenska datacenter på flera orter med kvalificerad dygnet runt-support och extern sekundärbackup samt möjlighet till koppling till ett kvalitetssäkrat internet, Telia Datanet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>