Högt tryck till Stockholm Tech Live – fullbokad hallplan. Den utökas nu ytterligare för att ge plats åt fler utställare.
Hem EVENT Stockholm Tech Live utökas nu ytterligare för att ge plats åt fler utställare

Stockholm Tech Live utökas nu ytterligare för att ge plats åt fler utställare

Publicerat av: Redaktionen

Intresset för Stockholm Tech Live, som är en ny mötesplats med premiär den 11-12 maj på Kistamässan, är långt över förväntan.

Med över 100 utställare och varumärken är hallplanen helt fullbokad och nu öppnas en ny del upp för att kunna välkomna fler utställare.

Intresset är även tydligt från de ledande TECH-leverantörerna och företag som Ericsson, TATA, Tietoevry, Intel, Veritas, Volvo Cars, Netsecure mfl. är bara några av de företag som deltar och har bokat plats.

”Vi var inte beredda på att sälja slut monterplatserna så tidigt, vi har från både utställare och besökare sett ett otroligt högt tryck och intresse för mötesplatsen, men den har levererat långt över förväntan”, säger mässchefen Jennifer Björk. ”Jag är glad att kunna meddela att vi har möjligheter att utöka med mer hallyta och öppnar nu upp en helt ny del”, avslutar Jennifer.

Högt tryck till Stockholm Tech Live – fullbokad hallplan. Den utökas nu ytterligare för att ge plats åt fler utställare.Stockholm Tech Live är ett event som samlar alla som driver tillväxt och utveckling med hjälp av hi-tech och ny teknik, och är en motor för samhälls- och affärsutveckling. I två dagar visas lösningar, innovationer och teknik som driver transformation i en storslagen konferens och på ett välfyllt mässgolv. Här presenteras sex olika fokusområden; AI & Big Data, Cyber Security & Cloud, Blockchain, Startup Scaleup, IoT Tech och 5G. Mötesplatsen banar väg inför framtiden genom att ansluta människor och teknik som möjliggör nya samarbeten och utveckling.

Parallellt arrangeras Smart City Conference & Expo, Nordens ledande mötesplats för urban innovation och framtidens smarta samhälle.

På plats tar man inte bara del av konferens och mässgolv utan även flera olika kostnadsfria aktiviteter som pågår under mötesplatsens två dagar:

  • Hackatons – företag och organisationer kopplas samman med innovatörer som under mässans gång löser olika utmaningar.
  • Startup Pavilion – bolag och personer med nyskapande idéer möter investerare och intressenter.
  • Smart City Lounge – urban innovation samsas med digital omvandling.
  • Matchmaking som skapar nätverk och möten som leder till nya insikter.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>