Cisco ger 250 000 dollar till bästa idéerna runt sakernas internet
Hem Nyheter Stor bredd bland Veeams 4 prisade partner

Stor bredd bland Veeams 4 prisade partner

Publicerat av: Redaktionen
Linus Svensson, Veeam

Linus Svensson, Veeam.

Under partnerträffen den 10 mars satte Veeam strålkastaren på sina favoriter i det svenska partnernätverket. De som hyllades var Office IT-partner, IT Gården, Storsafe Sweden och Atea.

Priserna delades ut i fyra kategorier: årets snabbväxare, bästa smb-partner, bästa molnleverantör och årets projekt. Storsafe tog hem snabbväxarpriset och kommenterar utnämningen så här:

– Vi var bland de första i Sverige att arbeta med Veeams produkter, vi började redan 2008. Det har gjort att våra konsulter utvecklat djup expertis inom Veeams lösningar, säger Lars Sundvall på Storsafe i en kommentar.

Stor bredd bland partner

IT Gården i Landskrona utnämndes till bästa molnleverantör och Magnus Andersson, infrastrukturspecialist på återförsäljaren, konstaterar att Veeam ”vuxit till att bli deras primära lösning för att säkerställa kundernas it-miljöer”.

Office IT-partner fick kliva upp på scenen för att ta emot pris för bästa SMB-partner – en utnämning som de för övrigt också fick av Microsoft i slutet av förra året – och Atea tog hem priset för årets projekt.

Den stora bredden bland vinnarna var något Veeams nordenchef Linus Svensson särskilt uppmärksammade.

– Det är också en avspegling på bredden vi har bland våra partners. Med det tydliga partnerfokus vi har är detta event en av årets höjdpunkter.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>