Stor bredd bland Veeams 4 prisade partner

Linus Svensson, Veeam
Linus Svensson, Veeam.

Under partnerträffen den 10 mars satte Veeam strålkastaren på sina favoriter i det svenska partnernätverket. De som hyllades var Office IT-partner, IT Gården, Storsafe Sweden och Atea.

Priserna delades ut i fyra kategorier: årets snabbväxare, bästa smb-partner, bästa molnleverantör och årets projekt. Storsafe tog hem snabbväxarpriset och kommenterar utnämningen så här:

– Vi var bland de första i Sverige att arbeta med Veeams produkter, vi började redan 2008. Det har gjort att våra konsulter utvecklat djup expertis inom Veeams lösningar, säger Lars Sundvall på Storsafe i en kommentar.

Stor bredd bland partner

IT Gården i Landskrona utnämndes till bästa molnleverantör och Magnus Andersson, infrastrukturspecialist på återförsäljaren, konstaterar att Veeam “vuxit till att bli deras primära lösning för att säkerställa kundernas it-miljöer”.

Office IT-partner fick kliva upp på scenen för att ta emot pris för bästa SMB-partner – en utnämning som de för övrigt också fick av Microsoft i slutet av förra året – och Atea tog hem priset för årets projekt.

Den stora bredden bland vinnarna var något Veeams nordenchef Linus Svensson särskilt uppmärksammade.

– Det är också en avspegling på bredden vi har bland våra partners. Med det tydliga partnerfokus vi har är detta event en av årets höjdpunkter.

Post Comment