Storbritanniens största leverantör av dryckesdispensers väljer robusta TOUGHBOOK-handdatorer

Det brittiska företaget Innserve som levererar, installerar och underhåller dryckesdispensers för öl och läsk, har valt att förse sina 400 tekniker runt om i Storbritannien med robusta TOUGHBOOK handdatorer från Panasonic.

Storbritanniens största leverantör av dryckesdispensers väljer robusta TOUGHBOOK-handdatorer 1Storbritanniens största leverantör av dryckesdispensers, Innserve, tillhandahåller service- och underhållstjänster på över 80 000 platser runt om i Storbritannien och företagets 400 tekniker använder sig av mobila enheter för att på plats kunna hjälpa sina kunder på bästa möjliga sätt.

– Våra tekniker arbetar ofta i blöta, komplicerade miljöer och måste ständigt kunna registrera data i sina mobila arbetsverktyg. Panasonics robusta TOUGHBOOK handdator är lätt att använda, säger Drew Wilcox, System Manager på Innserve.

De främsta anledningarna till att Innserve valde just Panasonics robusta TOUGHBOOK-enheter som primärt arbetsredskap för företagets tekniker var dess användarvänlighet, robusta design och goda servicemöjligheter.