Storstockholms brandförsvar väljer IT-Total

Storstockholms brandförsvar har valt IT-Total som helhetsleverantör av IT-drift med kompletterande  konsulttjänster. Avtalet löper upp till 4 år.

Storstockholms brandförsvar gick i början av juni ut i upphandling med syfte att hitta en lämplig leverantör för ett helhetsåtagande inom IT-drift och konsulttjänster. IT-Total vann uppdraget i hård konkurrens med flera andra leverantörer.

ladda ned
Brandförsvaret som bedriver en samhällskritisk verksamhet ställer stora krav på att IT-systemen fungerar 24 timmar om dygnet året runt.

– Med tanke på brandförsvars verksamhet och höga krav på säker och fungerande IT dygnet runt året runt är det här avtalet naturligtvis en viktig framgång för IT-Total. Hög kvalité, vårt arbetssätt och höga konsultkompetens tillsammans med en bra prismodell har spelat en avgörande roll till att vi fått uppdraget, säger Peter Wallin, Sälj- & marknadschef på IT-Total.

Storstockholms brandförsvar är ett kommunalförbund där 10 kommuner samarbetar, kommunerna är Danderyd, Lidingö, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Täby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö, Österåker. Uppdraget för Storstockholms brandförsvar är att skapa trygghet för de som bor, verkar och vistas i medlemskommunerna.

 

Post Comment