Super-lurar från svensk kabelmästare

Supra Nitro

Svenska Supra lanserar hörlurar med tydliga premiumambitioner. Tyvärr missar man julhandeln.

Hörlurar hör onekligen inte till kategorin hyllvärmare. Det handlar för konsumenten inte längre bara om ljud och möjligen komfort, utan i minst lika hög grad om personlig stil och att skapa ett eget uttryck.

Från svenska Jenving Technologies kommer en ny in-ear-lur som talar ett tydligt språk. Varumärket är Supra Headphones och materialvalen signalerar hitech och utseendet diskret exklusivitet. Produkterna är tillverkade i titan, kolfiber och kevlar. Den första modellen från tillverkaren heter Nitro, även om de själva föredrar skrivningen ”NiTRO”, och är ett in-ear-headset. Timingen är väl inte jättebra, då lanseringen av Nitro och även andra modeller sker först under det första kvartalet 2014. Och enligt Patrik Dahlström på egna distributören Instansia var det också meningen att luren skulle finnas ute till jul.

– Men som ofta inom utveckling så sker det förseningar och Jenving är inte tillverkaren som kompromissar för att spara tid, säger han.

Enligt ett pressmeddelande har Supra skördat stora framgångar  i tester världen över på sina övriga produkter, främst kablar, och siktar på att bli internationella testvinnare även med sina hörlurar gällande ljud, komfort och kvalitet. Supra kommer även att erbjuda sina kunder individuellt anpassade hörlurar i en egen customserie för att uppnå en maximal ljudbild och perfekt passform till exempelvis yrkesfolk, jägare och musiker.

Supra Headphones distribueras alltså via Instansia Nordic AB och kommer att kosta runt 899 kronor inklusive moms.

Post Comment