Cisco ger 250 000 dollar till bästa idéerna runt sakernas internet
Hem Nyheter Supersäljare gjorde Prevas till ”Årets partner” hos Infor

Supersäljare gjorde Prevas till ”Årets partner” hos Infor

Publicerat av: Redaktionen

Prevas har utsetts till Årets EMEA-partner i Norden av Infor. Hög kunskap hos säljarna och ett engagerat supportteam ligger bakom förra årets lyckade resultat som ledde fram till utnämningen.

Einar Alexander Andersen, Prevas

Einar Alexander Andersen, säljchef hos Prevas, är ”mycket glad över att det hårda arbete de lagt ner uppmärksammas med utnämningen”.

Det lönar sig att ha kompetenta säljare. Det har Prevas nyligen fått ett kvitto på i och med utnämningen till årets EMEA-partner i Norden hos Infor. Visserligen får man priset för det övergripande goda resultatet under 2013, men kanalchefen hos leverantören pekar särskilt på just en kunnig säljstyrka hos Prevas.

– Vi är mycket nöjda med den förstklassiga service som Psiam, nu Prevas, har levererat under vårt 17 år långa samarbete. Vi värdesätter verkligen den djuplodande branschkunskapen som finns hos deras försäljningsavdelning samt den professionella servicen och supportpersonalen, säger Jeff Abbot från Infor i ett officiellt uttalande.

Han säger också att partnernätverket i stort blir allt viktigare för dem, och att det till stor del är att tacka för ett synnerligen gott resultat under 2013 . Självfallet passar han på att pitcha leverantörens partnerprogram:

– Vi lägger ned mycket tid och pengar på att hjälpa partnerföretagen att få kontakt, komma ut på marknaden och sälja snabbare genom våra löpande investeringar i vårt IPN-program och resultaten är uppenbara för alla.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>