Supertillväxten hos Veeam fortsätter
Hem EVENTEvent Bevakning Supertillväxten hos Veeam fortsätter

Supertillväxten hos Veeam fortsätter

Publicerat av: Redaktionen
Veeamon 2015

IT-Kanalen är på plats under VeeamON 2015 i Las Vegas.

Las Vegas // När Veeam presenterade siffrorna för Q3 under partner- och kundträffen VeeamON i Las Vegas tidigare i veckan torde många ha höjt på ögonbrynen. Siffrorna var dramatiska. Å andra sidan har vi har vant oss vid dramatiska siffror från Veeam.

Always-on-företag driver försäljning

Försäljningen ökade med 17 procent från föregående kvartal, justerat för valutaförändringar. Antalet sålda Veeam Availability Suite ökade med 49 procent. Företaget själva hävdar att ökningen är ett bevis på att traditionella lösningar för säkerhetskopiering inte är tillräckliga.

– Våra nya kunder säger att deras traditionella lösningar inte lever upp till kraven som always-on-företag har, säger CEO Ratmir Timoshev.

Och så pekar han på kurvan för försäljningen av Enterprise-versionen av plattformen under det senate kvartalet. Den ökade med inte mindre än 86 procent år-över-år. Och ökningen av antalet ordrar från enterprise-kunder gick upp 23 procent.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>