Surf från Varberg på fastighetsmässa i Borås.
Hem Nyheter Surf från Varberg på fastighetsmässa i Borås.

Surf från Varberg på fastighetsmässa i Borås.

Publicerat av: Redaktionen

MED – Mediateknik på plats när Fastighet 2018 gick av stapeln.

Surf från Varberg på fastighetsmässa i Borås. 3Välbesökt mässa med många utställare.

Att som Varbergsföretag komma till mässa i Borås är absolut inga problem. Tvärtom. Sedan urminnes tider har boråsare besökt sommarstaden  Varberg och det blir gärna lite familjärt med prat om vågor, surf, stugan o Apelviken.

Lustigt nog följer vi i allra högsta grad surftraditionen, men med en liten tvist, då vår surf inte kräver någon bräda utan är en högst digital förseelse. Ändock surf från Varberg.

Under mässan fick vi möjlighet att informera fastighetsägare och bostadsrättsföreningar om fördelen att samarbeta med en bredbandsoperatör som också bygger fastighetsnät. Att besitta helheten är en stor styrka.

Vidare väckte våra kamerasystem stor uppmärksamhet. Med fibernätet öppnas nya vägar för övervakning, mätning och analys.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>