Hem Nyheter Svensk säljstart för Huaweis nya kraftfulla AX3-serie

Svensk säljstart för Huaweis nya kraftfulla AX3-serie

Publicerat av: Redaktionen

Tidigare under året presenterade Huawei sin nya routerserie AX3 och nu börjar den säljas i Sverige.

Svensk säljstart för Huaweis nya kraftfulla AX3-serie 4Den nya routerserien har stöd för Wifi 6-standarden och levererar en kraftfull Wifi 6+ anslutning när den används tillsammans med andra kompatibla enheter. Huawei AX3-serien finns till försäljning i Sverige med start den 12 oktober.

Huaweis routrar inom AX3-serien är utrustade med Huaweis exklusiva Gigahome-processor och Gigahome Wifi 6-chippset. Huawei har med Wifi 6-standarderna som grund integrerat teknik som gör att dessa chipp samarbetar för att Huawei Wifi AX3 ska kunna ge Wifi 6 Plus med fördubblad nätverkshastighet. Tillsammans med andra kompatibla Wifi 6-enheter ger detta även bättre täckning genom väggar eller andra hinder som kan begränsa signalen.

Pris och tillgänglighet

Huawei AX3-serie finns i två olika versioner: Huawei Wifi AX3 Dual-core och Huawei Wifi AX3 Quad-core. Båda versionerna kan köpas på den svenska marknaden från och med 12 oktober. Rekommenderat cirkapris för Huawei Wifi AX3 Dual-core är 1090 SEK och för Huawei Wifi AX3 Quad-core 1390 SEK.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>