Svenska IT-Total – Norra Europas bästa Aruba Networks partner
Hem Nyheter Svenska IT-Total – Norra Europas bästa Aruba Networks partner

Svenska IT-Total – Norra Europas bästa Aruba Networks partner

Publicerat av: Redaktionen

Det svenska IT-konsultbolaget IT-Total i Stockholm har blivit utnämnda till Norra Europas bästa ArubaSvenska IT-Total – Norra Europas bästa Aruba Networks partner Networks partner under HP Enterprise´s kund- och partnerkonferens Atmosphere 2017 på Disneyland i Paris.

Affärsområdeschef Lennart Pedersen och specialistkonsulterna Anders Lindh och Johan Wernberg var på plats under HPE Atmosphere 2017 och tog emot utmärkelsen från Hewlett Packard Enterprise. En hedrande utmärkelse av stor betydelse för IT-Total.
– För IT-Total är detta såklart stort och ett bevis på att vi gör ett bra jobb och är framgångsrika ihop med HPE. Utmärkelsen är ett tungt bevis på vår höga kompetens inom området och att vi är den bästa partnern att prata med när man som kund behöver hjälp med nätverks- och kommunikationslösningar, säger Peter Wallin sälj- & marknadschef på IT-Total.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>