Svenska plattformen WIDE utvald till Dustins produktportfölj

Den digitala plattformen WIDE för gemensam, kreativ idéutveckling erbjuds nu som en exklusiv produkt i Dustin Sveriges portfölj, när de tillsammans med världens största teknikdistributör, Ingram Micro, gör en satsning på verksamhetstödjande appar. ingram_micro_logo

DUSTINIT-bolaget Idea2Innovation från den norrländska skidorten Åre fångade företagens intresse när de letade efter en samarbetspartner inom idéutveckling. Deras digitala plattform WIDE presenteras idag som en av tio nya produkter i Dustins portfölj. Plattformen stödjer gemensam, kreativ idéutveckling och med hjälp av avancerad artificiell intelligens kan WIDE se mönster bland idéer, interaktioner och deltagare. WIDE gör det vi människor inte klarar av; att gå igenom tusentals idéer och hitta både guldkorn och värdefulla mönster.

– Det finns ett stort tryck på verksamheter att arbeta med förnyelse och utveckling. Vi har letat efter applikationer som kan hjälpa företagen med just det inom respektive nisch. WIDE är en produkt som vi tror kommer bidra till att transformera företag till innovativa organisationer och stödja våra kunder i sitt idéarbete, säger Marcus Lindqvist landschef Dustin Sverige.

– För oss är det här samarbetet stort, säger Jakob Lindvall vd på Idea2Innovation. Vi älskar vad goda idéer gör med människor och företag och genom det här samarbetet hoppas vi kunna nå ut till ännu fler.

Post Comment