Svenska Snow Software utses till ledare i Gartners första Magic Quadrant för SAM-lösning
Hem Nyheter Svenska Snow Software utses till ledare i Gartners första Magic Quadrant för SAM-lösning

Svenska Snow Software utses till ledare i Gartners första Magic Quadrant för SAM-lösning

Publicerat av: Redaktionen

I Gartners första Magic Quadrant för licenshanteringsverktyg (Software Asset Management – SAM) baseras resultatet på hur komplett leverantörernas vision är och dess förmåga att leverera på sina löften.

Svenska Snow Software utses till ledare i Gartners första Magic Quadrant för SAM-lösning 2Snow Software (Snow), världsledande inom Software Asset Management (SAM) och Cloud Spend Management, har utsetts till ledare i Gartners första Magic Quadrant för licenshanteringsverktyg (Software Asset Management – SAM).

Efter att Gartner genomfört en företags- och produktutvärdering av Snows SAM-lösning, blev Snow Software utnämnd som ledare, placerad högst för sin förmåga att leverera på sina löften (ability to execute) samt längst till höger för sin heltäckande vision för lösningen (completeness of vision).

”Gartners positionering av Snow som ledare är en avgörande bekräftelse på vår strategi att skapa innovativa lösningar och tydliga kundfokus”, säger Axel Kling, VD på Snow Software. ”Vi håller en mycket hög innovationstakt som säkerställer att vi levererar på vår produktvision, och inom kort kommer vi att lansera nya versioner som adresserar SAM-köparens framtida behov.”

”När de traditionella IT-drivna teknikköpen fortsätter att övergå till mer affärsdrivna inköp är det viktigt för SAM-verktygen att kunna följa och stötta de affärsmässiga behoven”, säger Peter Björkman, CTO för Snow Software. ”Gartners erkännande av oss som en ledare i denna rapport är ännu ett kvitto på vår ledande position på marknaden. Genom att vi tidigt identifierat marknadens efterfrågan på molntjänster, underlättar vi för våra kunder att lyckas med sina initiativ inom moln- och digitaliseringsområdet.”

Många av världens mest erkända varumärken använder Snow för att hantera och optimera sina kostnader och konsumtion av IT, inklusive Atos, Arla, Bank of Ireland, Bridgestone, Canon, Komatsu, Saab, Scandic och Thrifty.

Den 16 april 2018 noterar Snow Software en övergripande rating på 4,4 av 5 i marknaden för Software Asset Management Tools baserat på 98 betyg enligt Gartner Peer Insights.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>