Svenska Stay Secure får kanalspridning genom Tech Data
Hem Nyheter Svenska Stay Secure får kanalspridning genom Tech Data

Svenska Stay Secure får kanalspridning genom Tech Data

Publicerat av: Redaktionen

Svenska säkerhetsleverantören Stay Secure har fått en ny partner: TD Tech Data. Stay Secure levererar e-postsäkerhet i molnet och det är första gången man går genom distributör. Förhoppningen är att nå ut bredare.

Marcus Månsson, Stay Secure

Marcus Månsson, kanalansvarig hos Stay Secure.

– Vi ser samarbetet med Tech Data som ett komplement till vårt nuvarande arbete. Genom distributören är vår ambition att nå ut till en bredare målgrupp och [ser fram emot att] marknader kan bli tillgängliga som vi normalt sätt inte hade gått på idag, säger Marcus Månsson, Channel account manager, till IT-Kanalen.

Avtalet är en del i Tech Datas molnsatsning där portalen Streamone har huvudrollen.

Ur pressmeddelandet:

Stay Secure startade 2008 som ett alternativ till de stora utländska leverantörerna. Med en tydlig strategi om lokal närvaro är företaget idag Sveriges största leverantör av e-postsäkerhet i molnet med över 35 % marknadsandel. Stay Secure har idag över 5000 kunder med 800 000 användare vilket gör att företaget filtrerar 14 % av alla användare som har e-post via jobbet.

… Tech Data gör en omfattande satsning på molntjänster. Via en webbportal kommer återförsäljare direkt kunna köpa en rad olika molntjänster för sina kunder. Stay Secures e-postsäkerhetstjänst kommer finnas med från start.

”Som Sveriges största leverantör av e-postsäkerhet såg vi det som en självklarhet att vara en del av denna satsning. Vi är naturligtvis mycket stolta att Tech Data gett oss detta förtroende då vi globalt är små men här på vår hemmamarknad är absolut störst.”, säger Marcus Månsson på Stay Secure.

”Stay Secures lokala närvaro och unika lösningar ligger helt i linje med Tech Datas strategi. De har en imponerande portfölj av kunder allt ifrån offentliga organisationer till små, medelstora och stora företag, däribland många globala, vilket visar att de kan möta de krav som vi och våra återförsäljare ställer på en modern molnlösning.”, säger Dan Cederhage, Business Development manager och ansvarig för Tech Datas molnsatsning.

Läs mer

Tech Data öppnar molnportal för tjänstehungriga

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>