Svenska Supra släpper lurar för den energisnåle – med HD-stöd

Supra Nitro hörlurar
Supras Nitro-hörlurar levereras med i en snygg, säljande förpackning och ett fodral för lurarna, jämte de sedvanliga öronpluggarna i olika storlekar.

Från Supra och distributören Instansia Nordic kommer nya in-ear-lurar som inte bara har stöd för HD Voice utan också sägs kräva mindre ström.

Svenska Supra meddelar stolt att de släpper en hörlur som drar mindre ström! I första hand, påpekar man givetvis, har luren ett enastående ljud och allt det där. Men med ”en specialanpassad impedans” hos högtalarelementen är lurarna mer lättdrivna, vilket gör att apparaten som levererar ljudet inte behöver göra av med lika mycket energi.

IT-Kanalen förutsätter att det rör sig om reducering som må ha akademiskt intresse, men betyder föga i praktiken.

Det distributören främst pekar på, i ärlighetens namn, är att lurarna stöder tekniken för HD-röst (HD Voice) som väntas lanseras i mobilnäten under året. Fjärrkontrollen på sladden kan användas för att styra tre typer av smarta telefoner, Ios- och Android- såväl som Windows-baserade modeller.

Du hittar den alltså hos distributören Instansia Nordic och slutkundspriset beräknas hamna på cirka 900 kronor. Luren blir tillgänglig för återförsäljare i början av april.

[new_royalslider id=”9″]

 

 

Post Comment