Hem ÅTERFÖRSÄLJAREIVER Sveriges ledande partneringentreprenör, ByggDialog, förlänger och utökar avtalet med Iver

Sveriges ledande partneringentreprenör, ByggDialog, förlänger och utökar avtalet med Iver

Publicerat av: Redaktionen

Ett nytt flerårigt avtal ger Iver fortsatt och utökat förtroende att leverera IT-drifttjänster till ByggDialog.

Sveriges ledande partneringentreprenör, ByggDialog, förlänger och utökar avtalet med Iver 3ByggDialog är Sveriges ledande partneringentreprenör med huvudkontor i Karlstad men med projekt över hela landet och regionkontor i Stockholm, Göteborg och Örebro.

ByggDialog, ett byggföretag specialiserade på partnering i byggprojekt, har tecknat ett nytt flerårigt avtal med Iver avseende leverans av IT-drifttjänster. ByggDialog bygger främst skolor, sjukhus och industrier men även andra offentliga byggnader, lokaler för handel samt bostäder. Ivers tjänsteleverans till ByggDialog omfattar bland annat serverdrift, säkerhets- och kommunikationstjänster.

–  Med Iver har vi hittat en partner som förstår vikten av flexibilitet, kvalitet och närhet i leveransen av tjänster som är med och förändrar byggbranschen, säger Martin Höök, IT-chef på ByggDialog.

– Att vi får förlängt och utöka förtroende från ByggDialog är ett kvitto på att vi är rätt partner och leverantör för ByggDialog även i fortsättningen.  Vårt kunddedikerade team ger oss som leverantör bra förståelse för ByggDialogs verksamhet och därmed också rätt förutsättningar att agera proaktivt. Vi på Iver är förstås mycket glada för det förnyade förtroende och ser fram emot att utveckla leveransen till ByggDialog under en ny avtalsperiod, säger Johan Wilhelmsson, regionchef på Iver.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00