Stockholms stora bubbelevent på Waterfront
Hem NyheterEfter Jobbet Sveriges största bubbelevent på Waterfront

Sveriges största bubbelevent på Waterfront

Publicerat av: Redaktionen

[EFTER JOBBET] I helgen var det välbesökt på ett av Sveriges största event med fokus på bubbelviner, prosecco, champagne, cava, crémant ett samlingsnamn är mousserande vin.

Här möts erfarna och oerfarna dryckeskännare, gemensamt älskar dem de små bubblorna.

I Sverige älskar vi denna dryck och intresset för drycken är större än någonsin. Mousserande vin passar till alla former av tillfällen, vardag som fest och nu när våren är i intågande är favoriten Rosé för många.

Stockholms stora bubbelevent på Waterfront

Malin från Hermansson & Co.

Under två dagar fick besökarna möjligheten att dofta, smaka, njuta och självfallet lära sig mer om mousserande vin. De fick också ta del av gamla och nya favoriter inom bubbelvärlden. En cava som var ny, var Hola MZ Cava Rosé, ni kanske känner igen den, by Måns Zelmerlöw. Ett vin från Katalonien, ett elegant, torr cava som präglas av röda sommarbär, mineralitet och en pigg syra. Jag är stolt över denna stjärna som ska få plats på vinhimeln, avslutar Måns.

Sveriges största bubbelevent på Waterfront

En trio från Vinlagring.

Vi fick även möjlighet att förtära utvalda och utsökta delikatesser. För den person som vill skapa sin egen plats i hemmet för den ljuvliga drycken, fanns marknadsledande företaget Vinlagring här. Vi fick konsultation som så väl, för det lilla utrymmet, vinkylen till köket eller skräddasy sin egen designade drömvinkällare.

Svenska Dryckesmässor arrangerar nio årligt återkommande dryckesevenemang i Sverige som besöks av cirka 70 000 personer varje år. Här får branschen chansen att möta konsumenten och konsumenten får chansen till en dryckesupplevelse. Läs mer här.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>