Swish ökar sin närvaro på nätet
Hem NYHETER Swish ökar sin närvaro på nätet

Swish ökar sin närvaro på nätet

Publicerat av: Redaktionen

Den digitala världen bara växer sig större och starkare hela tiden. Något vi också märker när vi ser hur utbudet bland betalningsmetoder bara blir fler och bättre.

En betallösning som blivit populär på nätet är Swish, som finns att använda när du ska betala räkningar, köpa kläder eller spela om pengar

I december 2012 kunde användarna till svenska banker börja använda Swish. Första användarområdet var att kunna skicka pengar mellan vänner och familj på ett snabbt och smidigt sätt.

Numera har Swish applicerats på många fler ställen än så. Vi kan se hur matbutiker erbjuder möjlighet att betala med Swish, eller när du ska köpa biljetter till ett evenemang. Men du kan också använda Swish för både insättning och uttag hos casinon på nätet.

Så på lite mer än tio år kan man kortfattat konstatera att Swish har ökat sin närvaro på nätet, men även i vardagen när vi gör betalningar.

En kombination av snabbt och säkert

Vi svenskar vill att det ska gå snabbt, men samtidigt ska säkerheten inte påverkas negativt av det. Och det gör den inte med Swish heller – utan här får man en kombination av både snabb betalning och högsta möjliga säkerhet. Det är också därför Swish kunnat växa så snabbt och har kommit upp i över 8 miljoner användare.

Men vilka kan använda Swish?

Faktum är att Swish inte är öppen för alla. För att du ska kunna använda Swish behöver man ha ett bankkonto här i Sverige. Och om man skulle ha det, men är under 18 år, behöver vårdnadshavare hjälpa till och aktivera det i sin app.

I övrigt är det en betaltjänst som inte har några extra avgifter när man för över pengar, varken till vänner, familj eller företag.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00