Symantec presenterar ny integrerad säkerhetslösning
Hem Säkerhet Symantec presenterar ny integrerad säkerhetslösning

Symantec presenterar ny integrerad säkerhetslösning

Publicerat av: Redaktionen

Hotlandskapet växer och riskerna som företag står inför är många och kan påverka både säkerheten, intäkterna och anseendet.

Förra veckan presenterade Symantec en ny integrerad säkerhetslösning, Symantec Information Centric Security, som skaSymantec presenterar ny integrerad säkerhetslösning 2 skydda företagens känsliga data oavsett om den återfinns i en bevakad eller obevakad miljö.

Skyddet säkerställer att:

  • Dokumentåtkomsten är begränsad till den avsedda mottagaren. Oberoende av vem som har tillgång till enheten eller lagringsplatsen (t.ex. en mobilenhet med lagring i molnet).
  • Dokumentfunktioner kan styras ordentligt. Möjligheten att redigera eller skriva ut dokument är begränsad.
  • Användaråtkomst kan hanteras i realtid. De som inte är behöriga kan nekas åtkomst, och det går att radera dokumentets innehåll på distans.

Lösningen är även den första som integrerar branschledande Symantec DLP, CASB, Encryption och multifaktorautentisering på följande sätt:

  • DLP kan automatiskt identifiera och kryptera känsliga data, vilket minskar sannolikheten för oavsiktlig dataförlust.
  • CASB-tekniken kan förhindra känslig data från att flytta till molnet och utökar DLP-skyddet i oövervakade molnmiljöer.
  • Symantec VIP tillhandahåller multifaktorautentisering som integrerar användarautentiseringsuppgifter med dekrypteringsnyckeln för att säkerställa att endast den avsedda användaren har åtkomst.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>