Symantecs nye nordenchef ska öka medvetenheten
Hem Nyheter Symantecs nye nordenchef ska öka medvetenheten

Symantecs nye nordenchef ska öka medvetenheten

Publicerat av: Redaktionen
Morten Efferbach, Symantec.

Morten Efferbach, nordisk chef Symantec.

Symantec har ny Norden-chef. Han heter Morten Efferbach och lär ha särskilt goda erfarenheter av att bygga bra relationer med kanalen.

Det säger i vart fall hans nye, närmaste chef Kevin Isaac som är Regional Vice President för Symantec EMEAs mellanstora och tillväxtländer, i ett pressmeddelande.

Morten Efferbach säger att hans lista toppas av att hjälpa partner att utveckla sin kompetens, samt att öka säkerhetsmedvetandet hos kunder och användare.

– Norden är en viktig marknad för Symantec och som en regional chef ser jag fram emot att göra det möjligt för våra partners att utveckla sin kompetens samt hjälpa kunder och företag att skydda sin digitala information, säger han.

Morten Efferbach har 20 års erfarenhet av it-branschen och bland hans tidigare arbetsgivare finns EMC, IBM och HP. Närmaste kommer han från Violin Memory, där han var nordisk regionchef. Hans företrädare på Symantec var Jan Skelbaeck, som slutade förra sommaren.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>