Tableau lanserar ny molnbaserad tjänst och adderar automatiserad storytelling
Hem NyheterMolntjänster Tableau lanserar molnbaserad tjänst och adderar automatiserad storytelling

Tableau lanserar molnbaserad tjänst och adderar automatiserad storytelling

Publicerat av: Redaktionen

Med den nya molnbaserade tjänsten Tableau Cloud ökar möjligheten för företag att integrera dataanalys i hela sin verksamhet.

Tableau Cloud ger kunder möjlighet till snabbare datadrivna beslut och bättre resultat.

Samtidigt adderar Tableau verktyget Data Stories som automatiskt presenterar insikter från data i ett enkelt narrativt format.

Tableau lanserar ny molnbaserad tjänst och adderar automatiserad storytellingTableau lanserar Tableau Cloud – det hittills snabbaste och enklaste sättet för företag att ta del av Tableaus fulla styrka på bred front. Tableau Cloud är nästa generation av vad som tidigare kallades Tableau Online.

Det inkluderar flera nya innovationer som stärker produktiviteten genom intelligenta, kraftfulla och lättanvända analysverktyg som kan hjälpa vem som helst i en organisation att se nya insikter och med självsäkerhet ta datadrivna beslut. För att lyckas i en allt osäkrare värld måste företag kunna fånga och förstå en stor mängd data.

Allt från HR-avdelningar som analyserar data över anställda och marknadsförare som vill se sin kampanjs resultat i realtid, till inköpsteam som använder data från hela distributionskedjan.

Tableaus nya tjänst ger automatiska insikter snabbare och enklare. Det nya verktygetData Storieskan med ord förklara innehållet i Tableaus dashboards. Data Stories skapar automatiskt en textförklaring, vilket gör data och dataanalys mycket mer tillgänglig för fler typer av användare inom företagen.

Samtidigt utvidgas erbjudandet inom Accelerators och Tableau Exchange. Accelerators är templates för dashboards som kan anpassas till en rad olika användningsområden för att snabbt leverera värdefulla insikter. Nu finns över 100 olika Accelerators tillgängliga på Tableau Exchange, en hub av erbjudanden som fungerar som en förlängning av Tableau-plattformen.

 Tableau introducerar också Advanced Management, som hjälper kunder att hantera, säkra och skala upp dataanalys genom hela verksamheten. Nya funktioner stärker säkerheten genom att låta användare enkelt kryptera sina data, och hjälpa administratörer att hålla koll på hur deras användare nyttjar Tableau.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00