TalkPool vinner Huaweis ”Outstanding Quality Award”

TalkPool har på kort tid tilldelats Huawei Outstanding Quality Award i både Botswana och Uganda och har nu även fått högsta betyg och en uppgradering till Huawei Grade-A-partnerstatus i Mauritius.

TalkPool är sedan förra året en Huawei nätverkstjänstpartner som levererar planerings-, TalkPool vinner Huaweis ”Outstanding Quality Award" 1implementerings- och underhållstjänster för Huaweis fiberoptik och 3G / 4G-utrustning över hela världen. Det tillhör ovanligheterna att ett företag vinner den här typen av pris redan efter ett fåtal år som partner.

“Vi är stolta över detta speciella erkännande från vår viktiga kund Huawei. Detta är belöningen för vårt hårda och uthålliga arbete med att bygga professionella och pålitliga serviceorganisationer i våra marknadsbolag som kan leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder. Huaweis krav på teknisk kvalitet, men också på miljö- och säkerhetsaspekter, är några av de högsta inom telekombranschen och dessa utmärkelser bekräftar att TalkPool är ett av världens ledande tjänsteföretag inom telekomnät, säger Erik Strömstedt, VD.