Tanium är tillgängligt på Microsoft Azure Marketplace
Hem Leverantör Tanium blir tillgängligt på Microsoft Azure Marketplace

Tanium blir tillgängligt på Microsoft Azure Marketplace

Publicerat av: Redaktionen

Tanium, branschens enda leverantör av en plattform för enhetlig hantering av klientsäkerhet (XEM), meddelar idag att Tanium blir tillgängligt på Microsoft Azure Marketplace.

Kunder kan köpa och få tillgång till Tanium direkt på Azure Marketplace vilket förenklar inköpet och gör det möjligt att tillämpa det direkt inom företagets avtalsenliga åtaganden med Microsoft Azure (så kallat MACC).

Microsoft Azure Marketplace hjälper företag som söker innovativa, molnbaserade lösningar att komma i kontakt med partner som Tanium, som har utvecklat färdiga lösningar som kan köras på Azure. Taniumkunder över hela världen kan nu dra nytta av Azures pålitliga molnplattform, som inkluderar smidig och snabb implementering och tillhandahållande av tjänster, så att företag kan accelerera införandet av sina säkerhetsstrategier.

Tanium gör Microsofts miljöer sundare och säkrare genom att minska riskerna för kunderna och samtidigt skydda deras investeringar i Azure, säger Rob Jenks, SVP of corporate strategy på Tanium. Branschen är full av punktlösningar, men Microsoft och Tanium möjliggör tillsammans en enhetlig hantering av ändpunkter. Att vi utökar Taniums erbjudanden och gör dem tillgängliga på Microsoft Azure Marketplace grundar sig i vårt engagemang för att vara framstående inom leverans av molntjänster och ökar köpalternativen för kunderna. När vår relation utvecklas kommer Tanium och Microsoft tillsammans att påtagligt förbättra stabiliteten och säkerheten för kundernas system och data.

Tanium är tillgängligt på Microsoft Azure MarketplaceTanium hjälper kunder att få ut så mycket som möjligt av sina investeringar i Microsofts teknik, genom att integrera IT, drift, säkerhet och riskhantering i en enda plattform som skyddar varje avdelning, enhet och arbetsflöde från intrång.

Tanium är ensamma om att leverera en tjänst som ger fullständig visibilitet över samtliga enheter, en enhetlig uppsättning av kontrollfunktioner och en gemensam säkerhetsklassificering för ett gemensamt ändamål: att skydda kritisk information och en infrastruktur i stor skala.

­– Vi är glada att välkomna Tanium till Microsoft Azure Marketplace – detta ger våra partner stor exponering mot molnkunder över hela världen, säger Jake Zborowski, general manager, Microsoft Azure Platform på Microsoft Corp. Azure Marketplace erbjuder upplevelser i världsklass från sina pålitliga globala partner, med lösningar som testats för att fungera sömlöst med Azure.

Dagens IT-bransch är fragmenterad av leverantörer som är verksamma inom smala expertområden, var och en med en labyrint av integrationsalternativ som gör det svårt för användare att hålla sig uppdaterade på sina utspridda lösningar, hantera dem sinsemellan och dessutom samla in och analysera dess data för att kunna fatta beslut. Tanium och Microsoft Azure däremot har en heltäckande hantering av risker och efterlevnad över flera attackvektorer – från moln till nätverkets utkant – inklusive upptäckt och inventering, klienthantering, operativ efterlevnad, skydd av känsliga data och jakt på cyberhot. Detta gör det möjligt för ett smidigt samarbete och delning av arbetsflöden mellan olika avdelningar, och garanterar att man har tillgång till pålitlig data i realtid.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>