Tanium storsatsar på innovation med nytt program för teknikpartner
Hem Teknik Tanium storsatsar på innovation med nytt program för teknikpartner

Tanium storsatsar på innovation med nytt program för teknikpartner

Publicerat av: Redaktionen

Tillgång till realtidsdata för alla enheter som är uppkopplade till företagets nätverk stärker nolltillit-säkerheten och applikationers prestanda och pålitlighet över komplexa integrationsmiljöer.

  Den digitala transformationen har snabbt omdefinierat den moderna IT-infrastrukturen, vilket innebär att mängden ändpunkter uppkopplade mot företags nätverk har ökat såväl snabbt som exponentiellt.

Utmaningen med att hantera dessa ändpunkter har lett till att Tanium nu lanserar ett nytt teknikpartnerprogram som ska göra det lättare för företagets partner att utnyttja kraften i Taniums plattform för enhetlig hantering av ändpunkter (XEM).

En del av programmet är att partner kan få ännu bättre användning för Taniums ändamålsutvecklade API, som ger tillgång till ändpunktsdata som i realtid ger översikt över företagets hela IT-infrastruktur. Dessutom ingår tillgång till Taniums övriga produkter, dokumentering, support, tekniska godkännanden och möjligheter till gemensam marknadsföring.

Tanium storsatsar på innovation med nytt program för teknikpartner– Då kunder har fortsatt standardisera på Taniums XEM-plattform har vi också sett ett ökat behov bland våra partner av ett program som för samman isolerade punktlösningar på en gemensam plattform, säger Michael Martins, vice president för tekniska partnerskap och allianser på Tanium.

-Vårt teknikpartnerprogram är utformat för att ge värde till partner i stor skala och leverera ändpunktsdata i realtid över alla enheter och miljöer, som gör det enkelt att snabbt ta rätt beslut och på så vis hålla jämna steg med den ständigt växande hotbilden.

Teknikpartnerprogrammet är nu tillgängligt genom Taniums nya utvecklarportal, en specialbyggd portal som tillhandahåller resurser för partner att bygga kraftfulla integrationer på ett effektivt sätt genom självbetjäning. Taniums ingenjörer finns också till hands för att genomföra grundliga granskningar av varje föreslagen integration, för att på så vis säkra kvaliteten och se till att integrationer utförs på ett framgångsrikt sätt. Med en modell som består av tre nivåer – ”redo”, ”färdig” och ”igång” – ger programmet Tanium-partner möjligheten att växa och få tillgång till ytterligare fördelar när deras integration mognar i samband med att den anammas och används av kunderna.

För att få mer information och bestämma vilken metod som är rätt för organisationen, kan företag besöka programguiden för teknikpartnerprogrammet och registrera sig för att komma igång.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>