Targus nu hos EET Europarts
Hem Nyheter Targus nu hos EET Europarts

Targus nu hos EET Europarts

Publicerat av: Redaktionen

TargusNu hittar du Targus väskor och tillbehör hos EET Europarts. Distributören har nämligen tecknat ett europeiskt avtal med tillverkaren.

Avtalet ligger väl i linje med distributörens strategi kring ”livsstilselektronik” som vd Stefan Nilsson uttrycker det i ett pressmeddelande. I övrigt är det inte särskilt mycket att säga om saken. Ur pressmeddelandet:

– Vi har i vår produktstrategi ett stort fokus på livsstilselektronik och tillbehör, och därför är det naturligtivs ett starkt bidrag till produktkategorin när en tillverkare som Targus väljer oss som sin distributionspartner. Vi har en mycket omfattande och väletablerat distributionsnätverk, och därför kan vi erbjuda Targus ett målinriktat fokus på små, ??medelstora och oberoende återförsäljare, säger Stefan Nilsson.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>